Bine ai venit! | log in | cont nou | cos

Biciclete >

Despre noi

Activ in Brasov, dar nu numai, de mai bine de 10 ani, PlayBike este magazinul de referinta al scenei pe doua roti din Romania si cel mai important jucator pe teritoriul online.

De la un sopron modest in centrul vechi al orasului la cele trei magazine moderne in zona aerisita la poalele padurii de azi, PlayBike a evoluat din multe puncte de vedere, dar si-a pastrat valorile de baza: competenta, seriozitate, promptitudine si cele mai bune servicii. De fapt, magazinul nostru s-a ridicat si s-a mentinut prin serviciile sale si prin capacitatea de a pune la punct orice, oricand, oricum. Mecanicii nostri sunt cei mai buni si stim sa-i pretuim ca atare! Puneti-i la incercare!

In ziua de azi Playbike va ofera pe langa serviciile consacrate si o vasta gama de produse ale celor mai renumite marci de pe piata. Rafturile noastre intampina nevoile clientului, dar tarifele raman prietenoase si cu buzunarele sale, pentru ca ofertele speciale sunt o constanta a magazinului nostru. La Playbike ne permitem sa ne alegem brand-urile, astfel incat la noi veti gasi doar produse alese la spranceana a caror calitate vorbeste de cele mai multe ori de la sine. Marfa exotica este dintotdeauna acasa la PlayBike. In loc sa cautati acul in carul cu fan prin alte parti, contactati-ne si mai mult ca sigur o sa va scutim de o bataie de cap! Nu o sa va para rau!

La Playbike nu vom uita nicodata de unde am plecat si de aceea PlayBike ramane o familie de rideri cu sportul in sange. Zi de zi, echipa Playbike isi petrece timpul liber la dat, pe potecile si pe soselele din jurul casei, iar weekend-urile sunt rezervate concursurilor sau iesirilor mai ample. Pentru ca Playbike inseamna performanta, sustinem o echipa extinsa de sportivi, de la triatlonisti si ciclisti de anduranta pana la downhilleri si dirtjumperi, cu totii cu rezultate mai mult decat respectabile. Competitia este a doua noastra natura si ne purtam blazonul cu mandrie!

Playbike ramane un magazin premium, un lider de piata si un loc de intalnire pentru prieteni, dar este in acelasi timp mult mai mult decat atat. Playbike este prietenie, naturalete, seriozitate, corectitudine, ambitie, creativitate si pofta de dat. Va asteptam oricand in magazinele noastre, la dat, cu noi in brigada, sau la o poveste pe la vreun concurs!

Cu prietenie, intotdeauna in priza,
Echipa voastra Playbike


Facebook Vrei sa afli primul ultimele noutati, promotii de la PlayBike?
Sau sa fii alaturi de brigada PlayBike la dat?
Acceseaza pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/biciclete.
Da-ne un "like" si vei fi la curent cu tot ce se intampla.


Imagini cu rezolutie foarte mare.

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike

Magazin PlayBike


PlayBike

Copyright © 2003 - 2010 PlayBike Biciclete - 0368.008.515 | | ANPC
Despre PlayBike | Termeni si conditii | Politica cookie | Politica confidentialitate | Info | Intrebari si raspunsuri biciclete | Review biciclete
Catalog biciclete | Marci