Magazin PlayBike
”De la oameni care se dau pentru oameni care se dau”

În 2003, când deschideam micuțul atelier de reparat biciclete de lângă Biserica Neagră, nimeni nu ar fi bănuit că el va ajunge ce este astăzi: unul dintre cele mai importante magazine de profil din România, cel mai bine aprovizionat webshop din țară și un etalon de profesionalism pentru comunitatea pe două roți. Am muncit mult și am crescut frumos în toți acești ani, dar filosofia noastră simplă nu s-a schimbat niciodată: ”de la oameni care se dau pentru oameni care se dau”. Știm cât de pasionați sunt clienții noștri și de aceea simțim nevoia să subliniem că și noi stăm în șa cât de mult putem și este stilul nostru de viață, care a rămas același de la bun început. Nici o grijă, nu vom uita prea curând de unde am plecat!

Dincolo de activitatea comercială, PlayBike înseamnă însă și implicare în comunitate. Evenimentul nostru de suflet, PlayBike - On The Rocks, a rămas o referință pentru scena de mountainbiking, echipele noastre și riderii pe care i-am susținut au adunat lauri în multiple discipline și au făcut o țară întreagă să se simtă mândră, iar eforturile noastre constante de a dezvolta infrastructura pentru biciclete nu au trecut neobservate. Și capitole noi și frumoase de abia așteaptă să înceapă!

Înapoi în magazin și în atelier, PlayBike reprezintă și eforturile constante de a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii și cea mai bogată gamă de mărci și produse, la cele mai bune prețuri de pe piață. Nu a fost niciodată ușor, dar să încercăm să fim cei mai buni este focul care mocnește în noi zi de zi.

Suntem mândri să vă oferim în exclusivitate câteva dintre cele mai bune mărci de pe piața internațională. Vă aducem #CeleMaiMulteElectrice, domeniu în care ne-am specializat, avem o relație privilegiată cu marca spaniolă Mondraker, care are biciclete minunate, tehnologie progresivă și prețuri speciale doar pentru voi. Cinelli este un vis de o viață, care se găsește de curând la noi în magazin, pentru cei care vor calitate și exclusivism avem în premieră Pivot, și am readus legendara Kona pe plaiuri mioritice. Renumele Hope nu are nevoie de introducere, frânele Magura sunt într-o clasă doar a lor, produsele DMR nu sunt întâmplător populare, iar Token învinge cântarul cu inovații deștepte, pe care doar la noi le găsiți. Bicicleta se bucură când aude de Pedro's, Lezyne și R.S.P., fiindcă știe că scule și produse pentru întreținere mai bune nu există, iar mulțumită Zeroflats, Effetto Mariposa și mai ales CushCore vorbim despre pene din ce în ce mai des la trecut. Urge ne protejează capetele cu atenție pentru natură, EVOC se asigură că luăm întotdeauna cu noi ce trebuie, iarna pedalăm relaxați cu Kinetic, iar pentru cei care vor și ca ultimul accent să fie perfect există întotdeauna Riesel Design.

PlayBike este prietenie, pasiune, seriozitate, ambiție, creativitate și eternă poftă de dat. Vă așteptăm oricând la noi!

Veșnic în priză pentru voi,
echipa voastră PlayBike

Magazin PlayBike Magazin PlayBike Magazin PlayBike